Welk model zoek je...

BEDRIJFSPROFIEL

Growatt is een wereldwijde fabrikant op het gebied van slimme energie oplossingen. Wij bieden PV-omvormers, energie opslag, microgrid systemen en slimme energiebeheer oplossingen voor de residentiele- en commerciële markt en de utiliteitsector. Growatt staat in de top 10 PV-omvormer fabrikanten van marktanalisten Wood Mackenzie en IHS Markit.

Sinds de oprichting in 2010 heeft Growatt een uitgebreid servicenetwerk gevestigd van 14 kantoren en magazijnen over de hele wereld. Door de jaren heen heeft Growatt een deskundig en ervaren team opgebouwd. Ook zijn we actief in het geven van uitgebreide en professionele trainingen over onze zonnesystemen, batterijen opslag en slim energiebeheer.

Growatt is toegewijd aan technologie- en productinnovaties en investeert veel in onderzoek en ontwikkeling. Het R&D team bij Growatt heeft meer dan 400 professionele engineers, waarvan het merendeel meer dan 15 jaar ervaring heeft in de sector. Elegante, slimme en krachtige ontwikkelingen die zijn toegepast door het R&D team, hebben geleid tot de huidige omvormers, welke zeer goed ontvangen worden door klanten over de hele wereld.

Met een solide staat van dienst van het afgelopen decennium hebben Growatt’s PV-omvormers, energie opslag en slimme energiebeheer oplossingen aan populariteit gewonnen onder onze klanten. Tot aan eind 2020 heeft Growatt meer dan 2.4 miljoen omvormers geleverd aan meer dan 100 landen wereldwijd.