Offerte aanvraag

Een offerte aanvragen voor zonnepanelen.

In een dag uw zonnepanelen systeem op uw dak.

Bent u van plan om een zonnestroominstallatie op uw dak te plaatsen?
Pricebusters Solar Energy B.V. kan voor u de installatie* verzorgen in de provincies: Groningen, Friesland en Drenthe. De installatie zal worden uitgevoerd door een van onze erkende gecertificeerde partner installateurs.

Het installatie-team zal op afgesproken tijd bij u verschijnen en de installatie met u doornemen. Ook zullen zij, indien noodzakelijk het kabeltraject met u van tevoren doornemen.

Het installatie-team zal vervolgens beginnen met werkzaamheden. Deze zullen zowel gelijktijdig buiten op het dak als binnen plaats vinden.

Tips voor het zorgen van een vlotte installatie:

  • Zorg dat op afgesproken installatie dag zoveel mogelijk obstakels rondom uw huis en in uw meterkast aan de kant zijn, zodat de installateurs veilig op de plekken kunnen komen waar zij de werkzaamheden moeten uitvoeren.
  • Plaatsingen van de omvormer waar u die prefereert.
  • Indien het kabeltraject nog niet bekend is, denkt u dan na over een eventuele route. Vanaf omvormer richting uw meterkast. (denk hierbij aan loze leidingen en of koven vanaf bv zolder naar kruipruimte.

Komt u er niet helemaal uit of kunt u wel wat hulp gebruiken? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Ons team staat klaar om u te helpen!

We zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09:30 tot 17:00 uur.
Klantenservice Tel: +31(0)85 060 66 49

Offerteformulier